VAN UDENHOUT & FORMULA EINDHOVEN

“Als mobiliteitspartner van de regio Brainport Eindhoven willen wij absoluut aan de wieg staan van de Formule E in Eindhoven. Een geweldige kans om onszelf en elektrificatie in auto’s & fietsen te etaleren bij zowel business als consumer.” Stijn van Laarhoven, financieel directeur bij de Van den Udenhout groep, is stellig en enthousiast over zowel het evenement als de weg daarnaartoe. “Een merk als Van den Udenhout en Audi hebben een sterke binding met technologie en design. En dat zijn ook de drijvende TDK-krachten achter de Brainport regio.”

Van den Udenhout – de nieuwe dealer – zoekt continu nieuwe wegen in ontzorgen en mobiliteit. Dat betekent niet alleen een integrale benadering van mobiliteit, maar ook een veranderende invulling van de rol als dealer. “Wij willen een permanente relatie met onze klant aangaan en beleving toevoegen. Dit jaar openen we een Customer Private Lounge in de showroom, voor co-creatie van je nieuwe Audi, in virtual reality. En een city store in de binnenstad, om ook daar contact te leggen, on- en offline. Als onze relaties de binnenstad opzoeken, zie ik voor me dat zij hun auto parkeren en opladen bij onze locaties aan de A2. Daar pakken ze een Kalkhoff e-bike naar hun eindbestemming in de binnenstad. Bewuste keuzes in mobiliteit.”

“Persoonlijk vind ik het heel mooi om launching partner te zijn van de E-prix in Eindhoven. Dit is écht een evenement dat we samen voor elkaar moeten krijgen. De bijzondere beleving geeft ons een ideaal gespreksonderwerp, een geweldig podium voor onze ambities. Wij maken deel uit van het innovatieve regio-netwerk en willen dat graag uitdragen. We zijn er trots op. Neem bijvoorbeeld de CUBE: een compacte, fraaie laadpaal voor auto én fiets, die aan de High Tech Campus is ontwikkeld. Wij participeren in dat product en bieden het aan onze klanten aan. Technologie, design en kennis(sen), dát is Eindhoven.”