SUPERSKY & FORMULA EINDHOVEN

Supersky is een creatief bureau dat denkt in beeld. Bewegend, geanimeerd of stilstaand: Supersky maakt merken beter met woest aantrekkelijke visuele content, waarvan het publiek smult én groeit. Eigenaar Ivo Roovers: “Wij vertalen strategie naar creatie, vanuit de Gasfabriek in Eindhoven, dus just around the corner.”

“Sinds we hier 5 jaar geleden neerstreken, hebben we gezien hoe booming Eindhoven is in high tech, design en innovatie. Dat is het resultaat van scherpe keuzes en voorop lopen, óók als dat nog helemaal niet zo evident is. Daar houden wij ook van: durven innoveren en de beste willen zijn. Formule E voegt daar nog sport en duurzaamheid aan toe. Dat is een kans die 1 keer langskomt, daar willen we bij zijn. En daar willen we creatief aan bijdragen.”

Supersky werkt voor tech-bedrijven in Brainport, maar bijvoorbeeld ook voor onderwijsinstellingen. “Dat zijn samenwerkingen die ons de kans geven jong talent te spotten en aan het werk te zetten. De creatieve industrie ontwikkelt zich snel, zéker op het gebied van beeld. Wij willen op het hoogste niveau spelen, ook dat herkennen we in Formule E en deze regio. Ambitie combineren wij met een Brabantse cultuur: hoge kwaliteit zonder poeha.”