MOVICO & FORMULA EINDHOVEN

In elke etappe van de Tour de France is MOVICO gezichtsbepalend. Of liever: in elke aankomst, want die wordt aangekleed door het bedrijf uit het Brabantse Deurne. Elke dag op een andere plek, hoog in de bergen of hartje binnenstad. Dat is de mobile visual communication, die in de bedrijfsnaam is samengevat. MOVICO heeft zich al ruimschoots bewezen in de marketing en (wieler)sport, nu omarmt het ook de Formule E.

Officieel zijn het trailers, maar je ervaart ze als een grand café, lounge club of beursstand met meerdere verdiepingen. Daarom noemt MOVICO zijn vloot van meer dan 60 trailers liever transformers. Met een paar handen bouw je ze in een uur op tot hoogwaardige hospitality units. En MOVICO gaat verder: “Wij bieden een compleet pakket aan logistieke, technische én organisatorische ondersteuning op locatie, zodat je zelf alleen aan je klanten, gasten en bezoekers hoeft te denken. Anytime, anyplace, anywhere.”

Aan het woord is commercieel directeur Stefan Aspers, die de 25-jarige bedrijfshistorie grotendeels heeft meegemaakt. “De dynamiek maakt het boeiend: de tijdelijkheid van evenementen, het proces van concept tot uitvoering, het internationale speelveld.