COPACO & FORMULA EINDHOVEN

Copaco is een internationale distributeur van IT producten en diensten in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Haar portfolio bestaat onder andere uit computers, printers, netwerken, mobiele telefonie, software en industriële- en consumentenelektronica. Daarnaast wordt een breed scala aan diensten aangeboden op het gebied van servers, data storage, mobility, logistic fulfillment en cloud services.

Copaco biedt hoogwaardige logistieke oplossingen aan klanten, zoals ICT dienstverleners die de zakelijke markt bedienen en daarnaast ook aan bedrijven als retailers en onliners die aan de consument leveren. Daarin schuilt een belangrijke kracht van het bedrijf: steeds slimmer distribueren door continue innovatie.

“En dat is topsport”, zegt CEO Iwan Kuijpers. “Innovatie en technologie is gewoon ons ding. Met ruim 400 medewerkers verzorgen we als groothandel de distributie van talloze innovatieve merken en technologieën. Ons aanbod strekt zich uit van notebooks en pc’s tot de meest complexe cloud oplossingen die je je voor kunt stellen. De logistieke operatie hieromheen wordt ook als dienst aangeboden, ook hier staat het bol van de innovatie en kijken we daar waar mogelijk naar toepasbaarheid van duurzame oplossingen.