SAP & FORMULA EINDHOVEN

“Bij SAP richten wij ons op samenwerking met andere technologiebedrijven uit de regio om Zuid-Nederland internationaal nog sterker op de kaart zetten als innovatieve, slimme regio. Wij zoeken samenwerkingsverbanden die onze toekomst en de wereld beter maken. Mensen kennen ons vaak van ERP, maar onze diensten reiken veel verder en dieper in organisaties. Geïntegreerd, schaalbaar, end-to-end. Dát maakt ons uniek.”

Patricia Bueters (Communications Manager) en Karin Slenders (Marketing Director) over hun beweegredenen: “De merkwaarden van Formula-E sluiten naadloos aan op de onze. Ons streven is elke klant te helpen een best-run business te worden: het beste te zijn, het verschil te maken. We gaan de grote uitdagingen van deze tijd aan door mensen en informatie te verbinden. Zo kunnen we innovatie schalen, gelijkheid bevorderen en kansen verspreiden.

De founding partners van Formula Eindhoven spelen allemaal een eigen rol in de transformatie. Dat netwerk is al pure winst, zéker als we in kaart kunnen brengen hoe we klanten samen nóg beter bedienen. Ten slotte willen we met dit partnersnip aan het grote publiek laten zien hoe SAP zich bezighoudt met innovatie, technologie, experience en purpose. We willen verhalen vertellen. Technology showcasing maakt abstracte onderwerpen tangible. Bovendien sponsoren we het Mercedes Benz-EQ-team. Dus ja, voor SAP is het co-innoveren en samen stappen zetten een mooie kans.”