EVOKE & FORMULA EINDHOVEN

Met trots presenteren we de nieuwe launching partner van Formula-Eindhoven: Evoke. De technisch detacheerder die verrassend goed past bij dit event, op alle vlakken. Sustainable Technology staat er hoog in het vaandel en veel van hun 300 professionals werken in de high tech sector in en om Brainport Eindhoven. Niet gek dus dat Evoke aansluit als  launching partner van Formula Eindhoven.

Evoke zet volop in op sustainable technology, de toekomst. En Evoke loves competition. Een intern credo dat niet alleen refereert aan hun race-DNA van doelgerichte snelheid en teamprestaties. Het geldt ook voor de markt waarin de technisch detacheerder zich begeeft. Die is enorm competitief, waarbij Evoke het vaak wint op expertise, hun eigenzinnige aanpak en langdurige klantrelaties.

Maar Formula E is meer dan een race-metafoor voor Evoke, vertelt directeur Mark Verhaegh. “Alles wat sustainable technology te bieden heeft, komt samen in de Formula E. Hier worden razendsnel nieuwe materialen, technologieën en software voor elektrische aandrijvingen ontwikkeld. Dat innovatieve zien we ook terug bij de klanten waar onze professionals werken. Daarnaast sluit het ook goed aan bij onze studententeams. Kijk bijvoorbeeld naar de Evoke Rally, waarbij studenten werktuigbouwkunde zelf elektrische voertuigen bouwen en tegen elkaar racen. Dat is de Formula E in het klein. Echt prachtig.”

De Formula-Eindhoven belooft een groots evenement te worden. “Met de Formula-Eindhoven brengen we het circuit naar het publiek, mídden in de stad. Door dat urban karakter heeft de race ook een grote aantrekkingskracht op professionals in bouw en infra; een andere belangrijke sector voor Evoke. Daarom kijken we er zo naar uit om de Formula E hier naartoe te krijgen.”

Lees hier meer over Evoke en wat ze doen in sustainable technology.