REDESIGN.LIFE

Let’s redesign.life

Sinds de start van onze missie om een Formula E race in Eindhoven te organiseren, is het onze ambitie geweest om een verhaal te vertellen dat meer is dan alleen de race.

Ook de kernwaarden en de boodschap van de Formule E zelf zijn groter dan welk race resultaat dan ook. Focus is gericht op de ontwikkeling van schone mobiliteit (elektrische voertuigen), veiligheid in het verkeer en aandacht voor de noodzaak tot innovatie voor een betere toekomst voor iedereen. Daarom willen we juist dit sport-event als aanjager en inspiratiebron voor vernieuwing en duurzaamheid gaan inzetten.

Dat we een nieuw bewustzijn én gedrag niet alleen met deze race kunnen realiseren, beseffen we ons terdege. Om concrete stappen te zetten in het ‘opnieuw uitvinden van ons leven’, is meer nodig. Jaarrond inspireren en activeren. Maatschappelijke programma’s die duurzaamheid toegankelijk en aantrekkelijk maken. Samenwerkingen met partners die onze maatschappij sneller kunnen verduurzamen.

Vanuit het innovatiehart van West-Europa, Brainport Eindhoven, ontwikkelen we daarom een platform waarbij partijen (van bedrijfsleven tot overheid tot onderwijs en burgers) samenwerken met één gezamenlijk doel: ons leven sneller verduurzamen. Innovatie in mobiliteit, duurzame technologie en smart city technologie staan daarbij centraal.

De manier waarop we werken, leven en onszelf verplaatsen móet anders. En dat moeten we vooral samen doen. Vandaar onze oproep: redesign.life!